Last updated: 5 November 2026
This policy explains when course fees paid to Ascent Software Training Institute (“ASTI”, “we”, “us”) can be refunded. It applies to all fees paid online through our payment links or website, and to fees paid at our centre.
1. Refund within 7 days of joining
If you cancel your enrolment within 7 days of the date you joined (the date your first fee payment was received), and the course has not yet started, you will receive a full refund of the fees paid.
2. No refund after the course starts
Once your course or batch has started, fees are not refundable, even if the request is made within 7 days of joining. Requests made more than 7 days after joining are also not eligible for a refund.
3. Courses cancelled by ASTI
If ASTI cancels a course or batch and cannot offer you a suitable alternative batch, you will receive a full refund of the fees paid for that course.
4. How to request a refund
Send your request by email or visit our centre with your full name, registered phone number, course name, payment date and payment reference (transaction ID). We will confirm your request within 2 working days.
5. How refunds are paid
Approved refunds are processed within 5 to 7 working days and are returned to the original payment method (UPI, card, net banking or wallet). Depending on your bank, the amount may take a few more days to appear in your account. Payment gateway charges, if any, are not deducted from refunds made under section 1 or section 3.
6. Batch transfer
If you cannot attend your batch, you may ask to move to a later batch of the same course instead of a refund, subject to seat availability.
7. Contact us
Ascent Software Training Institute
2nd Floor, 96, 100 Feet Ring Road, near Mico Layout, above Apollo Pharmacy, KEB Colony, New Gurappana Palya, BTM 1st Stage, Bengaluru, Karnataka 560029, India
Phone: +91 80 4219 1321 / +91 90350 37886
Email: hr@ascentcourses.com